måndag 8 februari 2016

Fördelen med att jobba hemma

En jobbig  grej med att sitta på jobbet är ju att man allt som oftast kommer på saker av kategorin "hemarbete" som man måste komma ihåg att göra när man kommer  hem?

Idag sitter jag hemma och jobbar. Just nu sitter jag t ex i ett jättetråkigt  telefonmöten samtidigt som jag har full uppsyn hela tiden över vad jag borde göra istället /också/sen.

Vete fåglarna om inte kontoret är att föredra trots allt.

1 kommentar:

  1. Den baserade fake rolex rörelsen som används för Engineer Hydrocarbon Original är en schweizisk ETA 2836, men den är kraftigt fake Rolex modifierad, som jag nämnde, och Ball kallar det deras kaliber BALL RR1102-CSL. Funktioner inkluderar tid och kalender rolex replica med dag- och datumindikatorer. Rörelsen arbetar på 4Hz med ungefär två dagars kraftreserv. Ett ytterligare mervärde Rolex replica för rörelsen är att Ball har de COSC Chronometer-certifierade (för noggrannhet och prestanda) i var och en av Hydrocarbon rolex kopia Original-klockorna.
    Det som inte har förändrats under de senaste åren i fake cartier Engineer Hydrocarbon-kollektionen är armbandet och distribueringslåset. Detta är i sig inte en dålig sak, men efter alla dessa fake IWC år hade jag velat att Ball skulle experimentera med mer förmåga att mikrojustera armbandet. Även fake audemars piguet om det är helt beroende av din anatomi, tycker jag att armbandet är antingen en smula för liten eller för stor, trots fake panerai att Ball innehåller halva länkar på armbandet. Jag bär fortfarande på fake hublot och tycker om klockor och älskar armbandet men beklagar att jag, till skillnad från vissa andra klockor, inte får fake seiko perfekt passform på min egen handled.

    SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!